01 april 2009

Tisdag 31. mars

Sista dag i första vårmånaden, och än har inte våren kommit på riktigt. Men i dag var den en ljuvlig dag. Soligt och rätt så varmt.

Lillebror hade tid på BVC på 1 års kontroll i dag. Det blev ingen vaccination, då han lät för mycket på lungorna. Och så hade han gått ner i vikt, från 11,6 vid 11 mnd till 11,24 nu vid 12 mnd. Men han har ju att ta av, som tur är . Han hade sträckt sig hela 3 cm senaste månaderna, så nu var han 77 cm lång. Sköterskan och läkaren var lite halvt oroad över att han inte pratar i kombination med att han vägrar äta gryning mat eller bitar...allt skall vara 100% söndermosad ( 6 mnd maten som man börjar med...) Men, vi skall vara lite obs i alla fall, skönt att de har kollen. Än så länge är han ju bara 1 år, och pratet i sig själv är ju inte så oroväckande.

Småsyskonen i matchade färger i dag!

På eftermiddagen var det drop in på lillasysters avd på dagis, så då var vi där och hälsade på. Lillebror sprang omkring och verkade trivas som fisken i havet Konstigt att tänka på att han är så "stor" nu att han faktiskt _kan_ börja dagis!

Lillasyster och storasyster J

Lillasyster visar upp "akvarie"- garderoben...

Lillebror tittar sig nyfiken om...

Barnen hade bakat kaka!

Lillasyster åt hela 2 stora bitar!

...och så gjorde även storasyster!

På väg hem igen. Lillebror strålar i kapp med solen!

2 kommentarer:

åsa sa...

Vilka härliga bilder!

bullegarien sa...

GRATTIS TILL LILLEN PA FODELSEDAGEN!!!!! Vi ser att han blev ordentligt uppvaktad med paket, och vi ser fram emot att se bilder pa tartan!!!!