24 februari 2009

Mysdag och shopping!

I dag har J och mamma (och lille L förståss) haft en heldag på stan. Vi fick åka till Jönköping för att kolla upp Js hörsel, då hörseltestet i skolan visade på att hon inte hörde alls på ena örat. På sjukhuset gjordes hörseltest samt 3 andra test, och de sa lite olika - så vi får åka dit igen om en dryg månad och kolla igen. Hon hör i alla fall något, det är säkert...

Efter sjukhusbesöket åkte vi ner på stan för att fixa en reklamation och ett byte. Sedan ville J äta på McDonalds. Hon hade en gratis-kupong där, så självklart fick hon det. Innan det hade vi kollat lite i leksaksaffären, och till och med köpt 4 High School musical pennor och fått en gratis tidning som innehöll bild på Troy!! Och hon vill så gärna visa bild på sakerna (speciellt till mormor) så här kommer det:


Pärlörhängen köpte vi för 25 spänn på HM, och tandborstarna kostade 10 spänn på ÖB .

På Kappahl hittade vi plagg som var som gjorda för J. Jag hade sett dem förut, och bara visste att hon skulle älska dem. Vi brukar inte köpa så mycket kläder på Kappahl, men detta bara "måtte" vi ha. Hon fick lägga några hundralappar själv, och så var det ta 3 betala för 2, så en t-shirt och 3 par strumpor blev gratis!



Skorna köpte vi på Stadium, hon behövde till gympan. De hade kostat 399 och var nedsatta till 249...trodde vi. Men i kassan fick vi enbart betala 149!!

Sedan hittade hon en singoallaklänning på Polarn och pyret. Lite rolig tycker mamma, men passar Js stil, även den. Så hon fick lägga till en hundralapp själv så fick hon den.



Den är mycket, mycket finare i verkligheten än på bild!!

Mamman var också rätt så glad. Hittade en vit bas t-shirt, en röd bas långärmad och en svart tunika med 3/4 är för 49,50/styck!!! Sedan har vi fyllt på vårt förråd av tvål och balsam från ÖB.

Vi avslutade med en McFlurry i bilen hem för dottern och en dricka för mamman. Och glada och nöjda kom vi hem i gott behåll.

2 kommentarer:

bullegarien sa...

Tuffa klader!!!!
Saknar svensk rea.... snyft, jag har nagon rea-atkomma som min svager uttrycker det... tyvarr finns ingen rea har... :(

Anonym sa...

Hon passade verkligen i kläderna! Hon verkar vara duktig på att spara pengar. :)