07 februari 2009

Töväder

Vi hade nog trodd att snön kom för att stanna över sportlovet åtminstone...men i dag var det töväder. Dock har det nu i kväll börjat snöa igen, så kanske....

W ville absolut ha med lillebror ut i snön. Så det blev en premiär för honom att leka i snön i dag. Han har tills nu fått sitta varmt och skönt i vagnen. Så han fick inviga en overall som tå blötsnö och vi hittade ett par gamla kavatsko som A haft - ut i snön bar det!! (...och mamman passade på att ta en dusch medans jag hade "barnvakt" )

L och W med lille L i snöborgen som blev gjort dagen innan.

Lille L i pulkan - det var en hit!

Storebror och lillebror på altanen.


Vi är inte bortskämda med hembakat här i huset, tyvärr får jag nästan säga. Men i dag blev det både chockladmuffins och äppel-smulpaj! Det var nog det enda vettiga som blev gjort i dag, så ni behöver nog inte vara så impade över mammans energi... Och till middag sedan blev det köppizza, det bestämde äldste sonen. Ingen mat för mamma (mjölkfri diet just nu, ingen ost - svårt med pizza då...), men smidigt är det ju.

Smulpaj av några äpplen som hade sett sina bästa dagar...

Skulle vara kladd-kake muffins... hade så sega goda sådanna i tisdag i Me&I partyt. Men dessa är mjölkfria och blev inte alls som mamman ville... men nog glider de ner ändå.

J mumsar...

...så även L

Lille L fick äta sin havreyogurt innan oss, och får sitta och titta mest... han vägrar dessutom att smaka på godsakerna. Kladdig i håret och med haklappen bak och fram

Och så några bilder från andra dagar:

4. februari. Mamma hittade sin son sittandes i lilla stolen, han hade lyckas klättra dit själv, men visste inte hur han kom sig ut...

5. februari...en febrig liten kille suger på sin gosetrasa... Trots många försök tar han ju inte nappen, så trasan får duga.

6. februari, hos några grannar - det måste väl vara stans största snögubbe!! Sonen W i blå jacka (med jättebra reflex ) beskådar underverket!

Avslutningsvis kommer dagens mysigaste bild:

Tandlösa storasyster är så glad över att ha tappat en av de övre framtänderna - äntligen!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen!
Jisses vilken snögubbe!!! Absolut stans största.
Du har en utmaning i min blogg. :)
http://mariemedfamilj.bloggagratis.se/

Anonym sa...

Vilka gullungar du har. Det är så kul att få se bilder på dem nu. :)

Kram Kram