12 februari 2009

W fyller 10 år!!

I dag har vår goa son W firat sin 10 års dag. Han fick sina presenter, och var så nöjd och glad - han är så tacksam killen - får alltid "precis" vad han önskat sig...även presenter han inte ens har tänkt ut själv . Och de stora syskonen gav honom jättefina saker med!!


Inte alla tycker det är lika roligt när man inte får paket...så storebror är snäll och låter lillasyster hjälpa honom med upp-packningen .


På dagen hade S med sig de tre små ut i snön, det var riktigt kallt i dag (kändes det som i alla fall...) och det snöade, de var väl ute i en timme i alla fall, och var kalla om händer och fötter trots ullstrumpor och bra vantar. Men glada var de!

S med lilla A och lille L ute i snönLilla A påpälsad ...

Och lilla L ville också vara med på kort...fast det blev lite långt bort...

Det var gott att komma in i värmen igen...titta vilka röda kindor!

På eftermiddagen hade vi kalas för W och hade bjudit hem goda vänner. W fick bestämma dagens middag, och det blev hamburgare. Det var uppskattat av de flesta. Senare blev det fika.

Chokladkaka bakad av storasyster J - jättegod förståss!

Och prinsesstårta bakad av mamma...eller...det kanske var Frödinge??
Smidigt, och gott i alla fall...


Senare på kvällen kom två av S kompisar och plingade på, klockan var väl 20.30. Det sjöng och grattade W, kom med presentkort på gratis lån av slalomskidor och utlärning i hur man gör! Roligt! De hade dessutom gjort 2 handockor av strumpor - påhittiga tjejer! Det blev fika igen, och sedan gick de ut i snön och lekte till kl 22!

Sent kvällsfika... tur vi hade två prinsesstårtor och därmed mycket kvar!

Inga kommentarer: